Az Iskola E-kréta felületét a facebook közösségi ikon mellett a menüsorban érheti el.

2800 Tatabánya

Kós Károly út 17

+36-70/ 684-8700

E-mail elérhetőségünk: keri@tszc.hu

Ügyfélfogadás

munkanapokon: 9:00 - 15:00-ig

Karácsonyi műsor a 11.A osztálytól

Karácsonyi DÖK versenyek

Karácsonyi ajtódíszítő versenyen:

Technikum:

I. helyezett: 11.C osztály

II.helyezett: 13.E – 9.B – 12.B osztályok

III.helyezett: 10.B – 11.A – 12.A osztályok


Szakképző osztályok:

I. helyezett: 9.c osztály

II.helyezett: 11.d – 11.a osztályok

III.helyezett: 9.a osztály


Különdíjban részesülnek:

Tesi tanár kollégák

Varga Imréné igazgatóhelyettes

Karácsonyi Disney rajzverseny:

I. helyezett:

  • 10.A Pontos Kíra

II.helyezett:

  • 12.E Vig Dzsesszika
  • 13.A Szakács Petra Karina

III.helyezett:

  • 11.A Arany Zsófia
  • 11.a Petrohai Piroska

 

Különdíjban részesül:

9.d Horváth Jázmin Orsolya

 

  •  

 

Mindenkinek szívből gratulál a Keri Diákönkormányzata !

56-os megemlékezés

Tanulmányi Kirándulás a SPAR-ban

Iskolánk kereskedő és webáruházi technikus tanulói (10.A, 11.A, 12.A) a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft Bicskei Logisztikai Központjában és a Húsüzemben tettek látogatást. Köszönjük szépen a duális partnerünknek, hogy lehetővé tették ezt a színvonalas és érdekes szakmai programot!

Keri Galéria 1.kiállítás

A Keri Galéria 2022. október 25-én újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Az utóbbi évek történései nem igazán kedveztek a közösségi eseményeknek, a paravánok üresen álltak. Most felelevenítjük a hagyományt, és hónapról hónapra új művészek szebbnél szebb alkotásaival várjuk az érdeklődőket. A kiállítások házigazdája Varga Hortenzia tanárnő nyugdíjba vonulása után Fodor Ágnes tanárnő lett, aki ezeket az alkalmakat arra is felhasználja, hogy a Keri néhány diákja szereplési alkalmat kaphasson, megmutathassa tehetségét.

A Keresztény Hét fotókiállítása után SZTANCSIK ZSUZSA oroszlányi festőnő képeiből nyílt tárlat. Megnyitó beszédében Salamon Gyöngyi, a környei Művelődési Ház igazgatója méltatta a művész munkásságát. Vakula Bence 12. B osztályos tanuló Kosztolányi Dezső Mostan színes tintákról álmodom… kezdetű versét mondta el, és a 10. A-s Pontos Kíra énekét hallhattuk.

Az esemény családias hangulatát felidéző képeket Tóth Béla készítette.

Keri Galéria 2.kiállítás

Hétfőn, november 28-án végre megnyílt Gyertyafény és más csodák című kiállításunk. Mintegy 90 gyermek téllel, ünnepi várakozással és karácsonnyal kapcsolatos rajzait hozta el nekünk Salamonné Helter Erika és az Aranykezek Csoport.
Először az igazgató asszony, Patakiné Slezák Ágnes beszélt az adventi ünnep hátteréről és lelki tartalmáról. A megnyitót igazi ünneppé varázsolta a Keri diákjainak műsora. Hérics Dóri a 9.A-ból Szilágyi Domokos Karácsony című versét mondta el. A 10.A-s Szalontai Gréta fuvolán játszotta a Reszkessetek betörők! című film betétdalát. Barcza Panna 10. B osztályos tanuló a négy adventi gyertyáról mesélt nekünk. A műsor a Kincső együttes és a „pötörkés” lányok népdalcsokrával ért véget. A produkcióban énekelt Horváth Zsófia, a 10. A diákja, valamint a tatai Refi és Eötvös tanulói.
A kiállítást Varga Hortenzia nyitotta meg.
Köszönet illeti segítőinket, Ivánné Németh Edit, Gáncsné Takács Tünde és Körmendi Krisztina tanárnőket, Sámul Rebeka és Setét Dzsenet 10.A-s tanulókat, valamint az iskola technikai személyzetét, akik hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Az esemény szervezője és házigazdája immár másodszor Fodor Ágnes tanárnő volt.

Interaktív Pályaválasztási Szülői értekezlet

December 5. Az Önkéntesek világnapja. A KERI kreatív diákjai a hagyományok szerint mézeskalácsot díszítettek az iskola aulájában. A diáktársaival együtt önkénteskedett Németh Lilien diákpolgármester is.

 

Az Önkéntesek Világnapján, a Komárom-Esztergom Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház hagyományosan ezen a napon Önkéntes díjátadó alkalmával elismeréseket adott át megyénkben tevékenykedő önkéntesek és önkéntes fogadó szervezetek részére elismerve munkájukat. A díjak átadására idén a Tulipános Házban kerül sor. A KERI különdíjban részesült. Köszönjük az elismerést!