Az Iskola E-kréta felületét a facebook közösségi ikon mellett a menüsorban érheti el.

2800 Tatabánya

Kós Károly út 17

+36-70/ 684-8700

E-mail elérhetőségünk: keri@tszc.hu

Ügyfélfogadás

munkanapokon: 9:00 - 15:00-ig

A fesztivál neve Wunderbar és az eredménye is „wunderbar”! ???? Célja: a német nyelv közelebb hozatala a fiatalokhoz egy flashmob vagy akár nyílt órák tekintetében. A flashmob ma megvolt a Vértes Agorája előtti téren, igazán nagyszerűen sikerült, szép számú közönséget vonzott. Ezt majd 2 közös nyílt óra követi április elején. A TSZC-s iskolák közötti együttműködésre (szerintünk) példaértékűen szolgál a Kossuth-Közgáz és a Keri közös megmozdulása. Köszönjük a támogatást és a közreműködést Mindenkinek!

 

Képekért kattintson ide!


Wunderbar/1. A Kossuth Közgázban voltunk hétfő reggel, ahol Kirschner Viola tanárnő tartott közös, játékos, élvezetes németórát az egészségügyisek és a vendéglátás-turisztikásoknak (11.A-B németesek). Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a jó ötletet, lehetőséget! Szívesen teremtünk ebből a jövőre nézve akár hagyományt is. Szerda reggel pedig a Keriben várjuk a közgázosokat sok szeretettel ismét egy közös németórára!

Képekért kattintson ide!


Wunderbar/2. Ma a közgázosok jöttek hozzánk közös németórára. Volt minden: dalok, sorverseny József Attila Altatójának hiányos szöveg kiegészítésével, szabadulószoba, „koktélparti”, természetesen németül. Mindenki „édes szájjal távozott”, köszönet az elmúlt időszak keris cukis süti termésének. Jövőre veletek ugyanitt és ugyanott! ????

Képekért kattintson ide!


Minden jó, ha jó a vége… ???? Wunderbar/3.- befejező rész. Ez a hét nálunk is, ahogy országosan, a német nyelv jegyében telt. Tanulóink egy vállalkozó szellemű csoportja 15 fővel (10.B, 12.C, 13.A, 13.E) Rimai Csilla és Varga Imréné tanárnővel Budapesten járt az Osztrák Intézetben. 3 fős csoportokban az osztrák kultúra, művészet, zene jegyében játékos, hangulatos vetélkedőn vettünk részt. Záróakkordként a 80-90-es évek osztrák rocksztárjának, Falconak a Rock Me Amadeus című slágerét énekeltük el kb 120-an mindazok, akik a mai napra az Intézetben regisztráltunk. Szuper program volt!???? …és a vége: a vetélkedőt teljesítő csapatok között kisorsolták a nyertes csapatot, akik 300Euró értékű bécsi kirándulást nyertek. A 13.A-s fiúk lettek a szerencsések: Csete László, Juhász Levente, Üveges Olivér és Mulató Ádám. Ez valóban klassz befejezése lesz a keris öt évüknek! Gratulálunk, viel Spass in Wien! ????????

Képekért kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?