Az Iskola E-kréta felületét a facebook közösségi ikon mellett a menüsorban érheti el.

2800 Tatabánya

Kós Károly út 17

+36-70/ 684-8700

E-mail elérhetőségünk: keri@tszc.hu

Ügyfélfogadás

munkanapokon: 9:00 - 15:00-ig

Április 22. a Föld napja, így elindult a fenntarthatósági témahét a Keriben is szemétszedéssel, valamint bokor- és faültetéssel.
Megkezdtük a TeSzedd idei nagytakarítását a Kós Károly utca Edutus Egyetem felé eső szakaszának kitakarításával. Nagy Mónika tanárnő a 10 millió fa- Tatabánya aktív támogatójaként kapott sok-sok csemetét az ültetéshez: sövényhez vesszőket, juharokat, mogyorót és nyírfácskákat.
Képekért kattintson ide!
Te Szedd/folytatás: a mozgalom keretében ma a Keri 10.d osztálya szorgoskodott a Kós K. úti ovi kertjében és az intézmény körül. A srácok már jól ismerték a terepet, hiszen tavaly az ovi udvarának felújítása előtt is takarítottak itt. A jutalom sem maradt el, kaptak a hidegben egy csésze forró teát az óvoda dolgozóitól. Így nem csoda, hogy a „haza út” a Keribe is vidámra sikeredett. De! A „sztory” folytatódik, nem áll meg. A 11.A, 10.A, meg még majd az összes többi osztályunk is kivette/kiveszi a részét a tavaszi nagy nagytakarításból (csikkszedés a „büdös bagósok” trehány bandái után, …). Köszönet a környezetvédelem elkötelezett motorjainak, Nagy Mónika és Rimai Csilla tanárnőnek, no meg a szorgos kezeknek!✔️
Képekért kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?