Az Iskola E-kréta felületét a facebook közösségi ikon mellett a menüsorban érheti el.

2800 Tatabánya

Kós Károly út 17

+36-70/ 684-8700

E-mail elérhetőségünk: keri@tszc.hu

Ügyfélfogadás

munkanapokon: 9:00 - 15:00-ig

A mai napon a 11.c osztály végzős pincér tanulóival szakmai kiránduláson vettünk részt a baji Kisbaka pincészetben.
A barátságos fogadtatás után betekintést kaptunk a szőlőtermesztés és gondozás rejtelmeibe. Megnézhettük a szőlőültetvényt, majd a szőlőfeldolgozás menetét is megismerhették a tanulók, valamint a szőlőfeldolgozás helyszínére is beléphettünk. A fehér -, illetve a kékszőlő feldolgozás közötti különbségekről is hallhattunk, de még a siller készítés technológiáját is megismerhettük. Bemutatták a reduktív és oxidatív technológia közötti különbségeket. A neszmélyi borvidék jellegzetes fajtáiból kaptunk kóstolót is.
Köszönjük az érdekes előadást , a szíves vendéglátást!Jól éreztük magunkat!
Képekért kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?