Az Iskola E-kréta felületét a facebook közösségi ikon mellett a menüsorban érheti el.

2800 Tatabánya

Kós Károly út 17

+36-70/ 684-8700

E-mail elérhetőségünk: keri@tszc.hu

Ügyfélfogadás

munkanapokon: 9:00 - 15:00-ig

Tisztelt Érdeklődő!

Néhány gondolatban összefoglaltuk a felnőttek számára indítani kívánt szakmai oktatás, szakmai képzés, ráépülés és ismeretbővítő tréningek általános tudnivalóit.

Szakmai oktatás, amikor egy teljes szakmára jogosító bizonyítvány, végzettség megszerzése a cél. (pl.: cukrász, kereskedelmi értékesítő) Szakmai képzések, amikor egy szakmának csak egy részét szerzik meg a résztvevők. (pl.: cukrászsegéd, élelmiszer eladó)

Ráépülés, amikor valamilyen előzetes szakmai végzettség szükséges. (pl.: üzletvezető) Ismeretbővítő tréningek, amikor néhány órában, általában egy – két hétvégi alkalommal egy éppen aktuális témában tartunk „továbbképzést”. (pl.: húsvéti dekorációk, bejgli készítésének fortélyai, tökfaragás)

Ezek az alkalmak önköltségesek. Az elkészült termékek, produktumok a résztvevők számára szabadon elvihetők. Jelenlegi szabályozók alapján a szakmai oktatások ingyenesek a legtöbb esetben. A szakmai képzések egy része térítési, vagy részvételi díjas, míg a tréningek önköltségesek.

Az általunk hirdetett bármely képzési formában általános iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság és munkaruha szükséges.

Jelentkezések beérkezését folyamatosan fogadjuk. A szükséges létszám elérése esetén kerül sor egy személyes megbeszélésre, ahol véglegesítésre kerülnek a jelentkezések és megtörténik a beiratkozás, felnőttképzési szerződés megkötése. Jelenleg érvényes felnőttképzési szerződés Felnőttképzési szerződés_minta

Várható indítási időpontok:

– szakmai oktatás esetében február, szeptember hónapokban (max. 3 féléves képzések)
– szakmai képzés, ráépülés esetében a szükséges létszám elérését követően (fél évnél rövidebb képzések)

Jelentkezni az iskola honlapján lehet egy regisztrációs űrlap kitöltésével.

Jelenleg az alábbiak találhatók a kínálatunkban:

élelmiszer eladó

üzletvezető

cukrász

kereskedelmi értékesítő

pincér – vendégtéri szakember

szakács